Thursday, May 26, 2011

Kukus pulak...





dah lama teringin nk buat kuih ni, suka makan, tp x reti nk buat... so bila k.lina bg green light tuk dtg belajar.. apa lagi, x lepas kan peluang... memang berbaloi2 concept senang jerks, tp apa2 pon kena practice dulu ya.. buat ni cantik coz cikgu ada depan mata.. tgk nnt buat sendiri, gelabah ke x? hehehehehe


neway, ada wish list baru, nk beli kukus electric tu pulaks... ishk ishk ishk.. tu laa yg malas nk pergi class, balik mesti ada mcm2 nk beli, pas2 ala2 dok teringat2 plaksss.. haru biru btul... :-)


ermm... kalo rasa2 teringin nk belajar boleh ler contact k.lina tu yerr.. kalo nk order dari kami, tunggu dulu...... kukus electric lom beli lagi.... hahaahhaah...




2 comments:

ain (sweet thots) said...

ada special cutter kan for talam2 ni? akak ni ada jual x cutter tu?

dlittlekitchen said...

pakai pembaris pon OK gaks.... tp i pon ingat nk order cutter tu kat chef asma.. ain nk gak x?