Sunday, December 06, 2009

Branded cmc 4 sweet Alyaa

Tira ordered this branded cmc for her sister Alyaa... Actually, brand yg Tira sebut tuk cc ni, semua yg I pon ske.. so buat set ni pon rasa seronok sangat..

TQ Tira, hope u & si manis Alyaa enjoy...




4 comments:

NORHAYATI BERAHIM said...

roza kalau qaisara ni mesti suka..ada MAC lipstik lagi..ha.ha
roza ari jadi qaisara 12hb jan ingat nak order kek dengan cup cakes utk tadika dia..masalahnya..tak tau berapa nak order sbb dia baru nak masuk sekolah..macam mana tu?

dlittlekitchen said...

a ah.. dia kan girly.. :-)

ok,cun sy booking date dulu. Nanti bila dia dh masuk class, bg tau berapa org clssmate dia, pas2 kita dh leh wat estimation.. ok x?

beldandy said...

this one is perfect kyra!
I ada sst nak tanya but will email you later...

dlittlekitchen said...

TQ bel. K, nnt htr email..