Sunday, April 25, 2010

happy Birthday EMIL



x sangka betul... menceburi bidang memasak nih, i meet up, my long lost friend, 20 tahun tu..... hehehe kawan dari darjah 1 smp FORM3, coz dia tukar sekolah.. tp selama tu, byk sungguh rahsiaku rahsiamu yg kitaorg share.. satu sekolah pon tau, smp cikgu2 pon dh xleh nk wat apa...

best btul kalo kenangkan zaman2 notty, eda was my partner in crime tp skrg ni org guna BFF laa...hehehe

So nk jadi cerita, eda skrg mengembangkan hobi menjahit and i plaks hobi membuat kek.. tu laa eda kata, masa sekolah dulu berlagak, tgk budak2 yg blajar SRT cam borink, maklumlah kitaorg budak Perdagangan konon.. end up both pon ke SRT jugak..kekekekekeke, sapa sangka kan... mcm i pon kejer 9-5, fly sana fly sini, tp end up ke ceruk dapur jugak dituju...
so skrg ni, i tempah baju from her and she orederd cupcakes from me... v support each other..hehehe, that's wat a friend for right?
Ok, gambar cuppies atas tu, eda orderd for her elder son's birthday. Wish EMIL happy birthday and success always...
gambar bawah tu plaks, gambar candid mrR ambik... ini masa deliver cake, jumpa kat tepi jalan jer.. xsenonoh btul.. xper, next time kita g high-tea ya eda, leh panjang sket story, 20tahun nyer update tu..

4 comments:

JeremiahRenne332 said...
This comment has been removed by a blog administrator.
eda said...

hahaha...best bangat la jumpe dekti..rindu sesangat tau..x tau apa nak cakap..mmg best giler..walau cume sempat jumpe kat tepi jalan je..huhuhu newey dekti..nanti kita jumpe lain kali okay kat tempat yg ada acond ek..hehehe
your cupcakes tu mmg superb..suke benorla si emil tu..tayang kat adik2 dia n bwk gi sekolah lagi..belanja kwn2 makan..alamak dekti..pas ni ada lagi 4 kepala menunggu ye..masing2 x sabar nak tunggu besday dorg n ada yg dah sibuk cari gambar nak tepek kat atas ccakes tu..hehehe
newey bila pula mrR u ni ambik gambar. x perasan plak..candid betul ni..hahaha..
P/s apa la yg jiran atas tu cakap ek?

busaba bonda said...

sambung lagi..u all hasben n wife ni mmg dua2 paparazzi n mamarazzi kan..hehehe bagusla cam tu kan..cam katun tu cakap..'apa yg penting..KERJASAMA..'

dlittlekitchen said...

kekekekek... btul laa tu, eda v shud hv a long story session...

p/s jiran tu x tau laa sape..

btul laa sangat tu kartun WONDER PET.. "apa yang penting?" "KERJASAMA".. hehehe