Thursday, June 04, 2009

Buah Tangan

















Pagi ni lepas pg bfast ngan ahli rumah kat BUDUZ Corner, Bangsar dan tumpang deliver cake kat elis tuk faza skali trus gi final shopping kat Yummies & Vanilla Pastry Bangi. Balik rumah tido dulu, badan pon rasa masih sengal2 lagi. Petang start ler bertugas smp 10:30 mlm and continue next day bangun kul 3:00 pagi buat cake tuk wedding nanti. Muffin & shell for tart dah buat petang semlm so pagi ni tinggal buat cheese filling & blueberry tuk buah tangan.








buah tangan ready to go

3 comments:

Beldandy said...

kyra, bel nak minta your favour boleh?

boleh kasi resepi tuk shell tu tak? bel punya resepi dia kan jadik kembang walaup senipis mana bel tekan kat acuan. Thanks ya!

dlittlekitchen said...

np bel, nnt i send to ur email... :-)

zarina said...

yummieeeee