Monday, June 01, 2009

Team Meeting


Nak jadi cerita, kepala dah sememangnya berat sesangat, tapi dah alang2 berjanji harus ditepati, ku cuba gagahkan diri ini... walaaa.. syahdu lah plaks..
But seriously, my health become more worst... tapi atas dasar berjanji buat jugaks 70pax cuppies & muffins ni untuk Team meeting.. (Captain dah order 2 weeks ago).
Alhamdulillah, berjaya jugak siapkan tugasan nih walau dalam keadaan yang teramatlah sengalnyaa...

2 comments:

Beldandy said...

kesiahatan kena jaga juga kyra. Nnt sakit lagi ssh bisnes nak jalan...macam bel ni dah bentan jadinya. sakit mata pun lambat baik sbb tak rest. nyesal sungguh!

dlittlekitchen said...

a ah... bcoz of that 2 hari I MC, sabar jerlah..